sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Pitkä viikonloppu

Fali-koiran silmissä on ollut syksynmittaan ongelmia, jotka on ilmeisesti lähtöisin jostain vauriosta. Sain perjantai-illaksi puoli seitsemäksi ajan Tampereelta silmäspelisialistilta. Edellinen asiakas oli silmän poistossa ja meidän vuoro tuli aikalailla myöhässä. Lääkäri totesi koiron tarvitsevan leikkauksen ja koiro pistettiin samantien tajuttomaksi. Falilta poistettiin silmistä ulointa kerrosta ja asennettiin piilolinssin kaltaiset suojat molempiin silmiin. Päästiin kotimatkalle joskus yhdeksän jälkeen tajuton koira mukana. Eipä tuo paljoakaan tajuihin tullut, joten isäntä koiran viereen nukkumaan. Aamulla eläin oli jo melko tajuissaan.


 Fali on niin kokenut sairastaja, että makoilee tottuneesti sairastuvalla ja työntää päänsä tötteröön ulkoilun jälkeen. Surkean näköinen.
Ihmisillä, jotka valittavat terveyskeskusmaksuista, ei ole koiraa ilman vakuutusta.

Lauantai-iltana ajattelin rentoutua askartelun merkeissä.


Päädyin lyhentämään projektin runkoa parilla sentillä.


Olin hitsannut rungon takaosan jigiin kiinni.


Kokosin rungon ja tarkistin suoruuden.

Suununtaina asensin moottorin uudelleen paikoilleen.

Leikkasin Sporsterin rungon palasen, jossa oli takakiinnike, pois ja tein kokonaan uuden. Lisäksi tein säädettävän moottorin alustan, jolla passasin koneen linjaan. Katselin alkuperäistä kannaketta ja tulin siihen tulokseen, että en ehkä pysty samaan laatuun kuin HD:n tehdas (paitsi Kukon avulla).

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti