lauantai 4. tammikuuta 2014

Diesel-huoltoa

Huolsin veneen moottorin ja koekäytin sen. Se on mukavampi tehdä veneen ulkopuolella, kun kuitenkin nesteitä vuotaa jostain välistä.


Kone kävi ihan niin nätisti kuin tuollainen kolmipyttyinen voi. Hehkun jännitteet on hukassa, mutta se jäi vielä laittamatta. Asensin ja säädin vaijerit ja testasin kaukohallintalaitteen.

Citikka rupesi jurraamaan ja se oli saatava lauantaina nosturille. Lauantaille oli luvattu puolille päiville räntää, joten päädyin aamuvarhain ottamaan paatin ulos nosturin päältä ja samalla nostin moottorin takaisin paattiin.


Autosta on ilmeisesti vetoakselin uloin nivel väljä, pitää vissiin vaihtaa.

Laittelin vielä illan ratoksi venettä.


Masa-paatista jäi hieno akkukytkin, jonka ruuvasin laipioon ja vetelin johdon moottorille.


Kaukohallintalaitteelle katsoin paikan ratin oikealta puolelta. Hieman hassusti tuli tuohon aukolle, mutta ei sitä ratin vasemmalle puollellekkaan voi laittaa.
Kojetaulun isken johonkin, kun saan sähköt kunnostettua. Jos paatti toimii hyvin, saatan purkaa kansirakenteet ja tehdä tuosta avonaisen. Tuosta ratista tuleee aina haikea olo, se on meitin Ramchargerista.


 Kone paikallaan kopassa. Nyt on enään pientä askartelua jäljellä ja kaikki ikävät on tehty. Voi jättää loput vaikka kevääseen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti